Ferma Viticolă Horia:

Vițele de vie au fost prezente în Dobrogea încă din Antichitate și astăzi viile Cramei Darie sunt hrănite de pământul nisipos și scăldate în mândru-l Soare Dobrogean. Zona plantației viticole se bucură de briza Mării Negre și a Dunării aducând alături de solul lutonisipos unic în România, precipitațiile reduse, expunerea generoasă un terroir care dă vinurilor caracterul deosebit.

Ferma Viticolă Horia:

<span>Growing:</span> February - June

Crama Darie - Vinificare:

În anul 2013, ridicată pe o stâncă de pe malul calcaros al Dunării, am putut vinifica primii struguri din prima producție a propriei vii. În cramă, vinificație începe prin respectul care-l acordăm procesului natural ce transformă strugurii proaspăt culeși în vin, cu minimă intervenție asupra lor. Producerea unor cantități limitate din fiecare sortiment viticol ne permite un control mai riguros al vinului. Întreagă esență a Cramei Darie constă în continua căutare a excelenței și abilitățile remarcabile a unei echipe serioase pentru producerea unor vinuri într-adevăr deosebite.

Crama Darie - Vinificare:

<span>Harvest:</span> June - July

Vinurile Noastre:

Gamele Străbun și Capidava stau la fundația vinurilor Cramei Darie, născute din setea de nestins a oamenilor pentru vinurile bune. Vinurile Străbun sunt prezentate cu artefactele culturii milenare Hamangia, leagănul civilizației europene, situri ce se găsesec la numai câțiva kilometrii de cramă.

Vinurile Noastre

<span>destilation:</span> July-Augest

Conservare:

Conservare

<span>Conserving:</span> September - December